Szegedi Tudományegyetem, Konfuciusz Intézet Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Konfuciusz Intézet  --  Hírek  --  KOI hírarchívum  --  Konfuciusz Intézet 2015. január
Konfuciusz Intézet 2015. január

mahjong

Az SZTE Konfuciusz Intézete az elmúlt hónapokban több alkalommal szervezett Madzsong-estet, amely igen népszerű volt a látogatók körében.

Kusai_Sandor_KTH (705 KB)
Részletek

teaház_konfuciusz

Az SZTE Konfuciusz Intézete ismét egy érdekes programmal várja az érdeklődőket január 27-én 17 órakor a Rektori Hivatal Dísztermébe.

Makói Általános Iskola

2015. január 17-én (szombaton) 9.00 órától nagy lelkesedéssel várták a leendő kis iskolásokat az SZTE Konfuciusz Intézet és a Makói Általános Iskola Bartók Béla tagintézményének munkatársai, akik különféle játékokkal kedveskedtek az ovisoknak és tájékoztatókkal a szülőknek.

Kína nap Makó

2014. január 16-án, péntek délelőtt, az SZTE Konfuciusz Intézet Kínai Napot rendezett a makói József Attila Gimnáziumban, hogy minél több diákkal ismertessék meg a kínai kultúrát, illetve ösztönözzék őket a keleti nyelv tanulására. A délelőtt folyamán a nebulók kínai ételeket kóstoltak és készítettek, tradicionális jelmezeket próbálhattak fel, és még az evőpálcikák használatát is elsajátíthatták.

a-zold-sarkany-gyermekei


Az SZTE Konfuciusz Intézet újabb mozi-estre invitálja a kedves érdeklődőket 2015. január 13-án (kedden), 17.00 órai kezdettel az Intézet tantermében, ahol ezúttal egy magyar-kínai filmdrámával ismerkedhetnek meg a nézők.