Szegedi Tudományegyetem, Konfuciusz Intézet Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Konfuciusz Intézet  --  Nyelvoktatás
Nyelvoktatás
Az SZTE Konfuciusz Intézet tandíjmentes (!) kéthetes kínai nyelvtanfolyamokat indít az érdeklődők számára. Bevezető kéthetes kínai nyelvtanfolyamunkon 20 tanórában bárki elsajátíthatja a kínai nyelv alapjait, megismerkedhet a kínai írás fő jellemzőivel, a kiejtés sajátosságaival, emellett megtanul kínaiul köszönni, bemutatkozni és egyszerű kérdéseket feltenni és megválaszolni. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének ízelítőt kapni ebből a varázslatos nyelvből és kultúrából!
Az SZTE Konfuciusz Intézet kedvezményes árú kínai nyelvtanfolyamokat indít több szinten.
Az SZTE Konfuciusz Intézet azon hallgatóknak, akiknek elfoglaltsága nem teszi lehetővé, hogy csatlakozzanak a csoportos tanfolyamokhoz, esetleg nyelvi szintjük meghaladja az alapfokot, vagy már egy meglévő alap nyelvtudásra építve szaknyelvet szeretnének tanulni, de mindezt szeretnék a saját otthonukban kényelembe helyezkedve megtenni, számukra ajánlja az online kínai tanfolyamát.
A Konfuciusz Intézet nyelvvizsga előkészítő tanfolyamokat tart alap, közép és felsőfokú szinten.
Az SZTE Konfuciusz Intézet a 2012/2013-as tanévben tandíjmentes kínai nyelvórákat tart második idegen nyelv és szakköri foglalkozás keretében számos szegedi iskolákban.
Az SZTE Konfuciusz Intézet tandíjmentes nyelvi kurzusokat hirdet egyetemi hallgatók számára. A minimum 10 fővel induló, maximum 20 fős gyakorlati (!) kurzusokra a hallgatók az ETR-ben tudnak regisztrálni.