2019. szeptember 7-én immár 23. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál Szegeden, mely hazánk egyik leglátványosabb és legjobb hangulatú főzőversenye.
A rendezvényre a világ minden tájáról érkeznek a szakácstudományukat megcsillogtatni vágyó profi és amatőr versenyzők. A Rektori Hivatal képviseletében az SZTE Konfuciusz Intézet idén is „elhozza” Kínát a rendezvényre: az érdeklődőknek lehetősége nyílik megkóstolni az Intézet által főzött autentikus kínai savanyúkáposztás halászlevet, amelyet a kínaiak előszeretettel fogyasztanak hazájukban.
Helyszín: Újszegedi Partfürdő (középső medence előtt)
Időpont: 2019. szeptember 7 (szombat) 9:00 – 15:00
A kóstolás időpontja: 13:00
Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt!