Szegedi Tudományegyetem, Konfuciusz Intézet Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Konfuciusz Intézet  --  Hírek  --  KOI hírarchívum  --  Konfuciusz Intézet 2015. április
Konfuciusz Intézet 2015. április

Flash_kep_-_Kina_plakat

2015. május 5-én (kedd) 18 órától kerül megrendezésre a „Kína szegedi szemmel – Mit jelent számodra Kína?” címet viselő előadás a Hungi Vígadóban a Kultúrkör Egyesület és az SZTE Konfuciusz Intézet közös szervezésében.

2015. április 27.

Sor_Feszt

2015. május 1-jén (péntek) tervezett I. Konfuciusz Sör Fesztivál technikai okok miatt ELMARAD!

flashkep_-Suzhou


2015. április 21-én (kedd) a Szegedi Tudományegyetem Konfuciusz Intézet szervezésében a Soochow Egyetem három főből álló kínai delegációja hivatalos látogatást tett a Szegedi Tudományegyetemen.

konfuciusz_teahaz_kiemelt


A külgazdasági és külügyminiszter, Szijjártó Péter jelenlétében az SZTE vezetői olyan dokumentumokat írtak alá, amelyek kijelölik az SZTE Konfuciusz Intézet további feladatit. Az intézet Konfuciusz Teaházában a miniszter és Ujhelyi István EP-képviselő a magyar-kínai kapcsolatokról, ezen belül Szeged és az egyetem szerepéről is beszélgetett.

Telt ház és óriási érdeklődés az SZTE Konfuciusz Intézet első Teaházán

Az SZTE Konfuciusz Intézete ismét egy érdekes programmal várja az érdeklődőket április 16-án 17 órakor a Szent-Györgyi Albert Agórában.

mahjong

Az SZTE Konfuciusz Intézete az elmúlt hónapokban több alkalommal szervezett Madzsong-estet, amely igen népszerű volt a látogatók körében.