Szegedi Tudományegyetem, Konfuciusz Intézet Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Konfuciusz Intézet  --  Hírek  --  KOI hírarchívum  --  Konfuciusz Intézet 2014. október
Konfuciusz Intézet 2014. október

Mahjong est

Nagy sikernek örvendett a 2014. október 29-én 16.00 órától első alkalommal megrendezett Madzsong-est a Rektori Hivatalban, ahol a Konfuciusz Intézet munkatársai egy vérbeli kínai játékkal várták a kedves résztvevőket.

madzsong

Első alkalommal kerül megrendezésre a kínai madzsong játékest október 29-én a Rektori Hivatal V. termében az SZTE Konfuciusz Intézet szervezésében!

main_madabouten

Szeretsz moziba járni és filmeket nézni? Unod a hollywoodi filmeket és valami másra vágynál? Akkor október 21-én itt a helyed az SZTE Konfuciusz Intézetben, ahol garantáltan olyan filmet vetítünk, amelyet még eddig nem láttál!

HSK_21

A soron következő HSK nyelvvizsga időpontja az SZTE Konfuciusz Intézetben: 2014. december 6.

Jelentkezési határidő 2014. november 9!

Menekülés Shanghaiba kiállítás

2014. október 12-én, vasárnap délután, hivatalosan is megnyílt immáron Szegeden az Új Zsinagógában a „Menekülés Sanghajba” című kiállítás, amely a II. világháborúban Sanghaj által befogadott zsidó menekültek életét mutatja be.

Yu_Zemin

Időpont: Október 15. (szerda) 17.30

Helyszín: Rektori Hivatal, 5-ös terem

Kinai_csomozas

Érdekel a kínai csomózás? Tanáraink segítségével most megtudhatod, hogyan kell szebbnél szebb, illetve színesebbnél színesebb kínai díszeket készíteni.

konfuciusz_intezetek_napja

2014. szeptember 27-én, nagy sikert arattak az első alkalommal megrendezett Konfuciusz Intézetek Napja programjai a Szegedi Tudományegyetemen.