Szegedi Tudományegyetem, Konfuciusz Intézet Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Konfuciusz Intézet  --  Nyelvoktatás  --  Felnőtt tanfolyam

Kedvezményes árú kínai nyelvtanfolyamok

Az SZTE Konfuciusz Intézet kedvezményes árú kínai nyelvtanfolyamokat indít több szinten.


Alapfokú kínai nyelvtanfolyamunkra Bevezető tanfolyamunk elvégzése után várjuk a kínai nyelvtanulás iránt elkötelezett hallgatókat. Valamennyi csoportos költségtérítéses tanfolyamunk 32 tanórás (1 000 Ft/tanóra). Alapfokú kínai nyelv 1/6. tanfolyamunkon különösen kedvező áron, az eredeti ár töredékéért, mindössze 500 Ft/tanóra áron vehetnek részt az érdeklődők, Alapfokú kínai nyelv 2/6. tanfolyamunkhoz pedig mindössze 700 Ft/tanóra áron csatlakozhatnak a tanulni vágyók. Alapfokú kínai nyelvvizsga letételére az SZTE Konfuciusz Intézet Alapfokú kínai nyelvtanfolyamának hat egymásra épülő modulját (Alapfokú kínai nyelv 1/6. – Alapfokú kínai nyelv 6/6.) javasoljuk elvégezni.


Azon hallgatóknak, akiknek elfoglaltsága nem teszi lehetővé, hogy csatlakozzanak csoportos tanfolyamainkhoz, esetleg nyelvi szintjük meghaladja az alapfokot, vagy már egy meglévő alap nyelvtudásra építve szaknyelvet szeretnének tanulni, ajánljuk Magántanfolyamunkat, vagy online kínai tanfolyamunkat. Ezek a tanfolyamaink csomagárasak, kizárólag 10 tanórás egységekben kerülnek értékesítésre.


 

Időpontok hamarosan


*A nyelvórák angol nyelven zajlanak!


Jelentkezés menete

A tanfolyamdíjat a Konfuciusz Intézet Titkárságán (Rektori Hivatal, Fszt. 13.; 08:00-16:00) átvehető sárga csekken a hallgatónak magának kell befizetnie. A befizetéssel egyidejűleg (a hallgató köteles a befizetett csekket bemutatni a Titkárságon) előzetesen regisztrálni kell az Intézetben (munkanapokon legkésőbb 16:30 óráig!) a kiválasztott kínai nyelvtanfolyamra.


Regisztráció és a befizetett csekk hiányában a hallgató nem vehet részt a tanfolyamon!

 

 

Az órarend tájékoztató jellegű: az SZTE Konfuciusz Intézet saját jogán - igazodva a hallgatók igényeihez - módosíthatja a beosztást!


Tanítási szünetek


Hamarosan