Szegedi Tudományegyetem, Konfuciusz Intézet Ahol tudás és szándék találkozik

SZTE Konfuciusz Intézet  --  Hírek  --  KOI hírarchívum  --  Konfuciusz Intézet 2015. október
Konfuciusz Intézet 2015. október

moziestek

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2015. november 7-én, 14.00 órától a szegedi Belvárosi Moziban, ahol az SZTE Konfuciusz Intézet által szervezett Kínai Filmhét kerül megnyitásra, illusztris vendégek közreműködésével.

Konfuciusz Teaház

2015. október 20-án ismét megrendezésre került a Konfuciusz Teaház, melynek a Hungi Vigadó adott helyet. Az előadáson a hallgatóság betekintést nyerhetett a Konfuciusz Intézet három korábbi hallgatójának 2014-15-ös tanévébe, amit Kínában töltöttek.

Sesshu_-_View_of_Ama-no-Hashidate

2015 októberére betervezett két előadásunk a ,,Gondolataink képi világa, kínai tusfestés”, valamint ,, A kalligráfia a történelem megőrzője: a kínai kalligráfia és a pecsétkésztők nyomában” törlésre került. Minden kedves érdeklődőtől elnézést kérünk!

founding

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2015.10.06-án (kedden), 17.00 órától az SZTE Konfuciusz Intézete által szervezett Film-estre.

Őszközép fesztivál

Szeptember 28-án színes, változatos programokkal köszöntötte a hagyományos kínai Őszközép ünnepet az SZTE Konfuciusz Intézete a Szent-Györgyi Albert Agórában.